Lizbon: “Barco Evora” ‘da Cruise

Bu tarihi, güzel gemide, bir içki tadını çıkarırken, muhtemelen Lizbon’un en iyi manzarası olan Tagus’un manzarasını tanıyın; şarap, bira, kahve, meyve suyu veya bir su.

Lizbon: “Barco Evora” ‘da Cruise

Öne çıkanlar
  • İstediğiniz bir içeceğin, bira, kahve, meyve suyu veya suyun tadını çıkarın
  • Tarihi ve büyüleyici bir teknede 45 dakikalık bir nehir gezisine çıkın
  • Yerel bir rehberden çevreniz hakkında bilgi edinin
Tam açıklama
Turunuza, tarihi Barco Evora’da 25 de Abril Köprüsü’ne yelken açacağınız Cais do Sodré’de başlayın. Burada, Keşiflerin zafer dönemine adanmış en güzel anıtları göreceksiniz: Jeronimos Manastırı, Keşifler Anıtı ve Belém Kulesi. Cais do Sodré – Cristo-Rei (güney kıyısında) – Terreiro do Paço – Cais do Sodré arasındaki 45 dakikalık bir yolculukta Lizbon şehir merkezinin en iyi fotoğraflarını çekin

Barco Evora, 1931 yılında I. Dünya Savaşı’ndan geri dönüşümlü tank plakaları ile inşa edilmiş tarihi bir gemidir. Portekiz’de ilk dizel motorlu gemi olmuştur ve 50 yıldan uzun bir süredir nehirleri Lizbon ile güney kıyı arasında bağlayarak Portekizlilere hizmet etmiştir. 2014-2017 arasında bugün olduğu büyüleyici gemi olmak için tamamen yenilenmiştir.

Dönüşte, dünyanın en güzel meydanlarından birine ulaşana kadar Cristo Rei’nin en güzel fotoğraflarını çekme olanağına sahip olacaksınız: aynı zamanda Terreiro do Paço olarak da bilinen Praça do Comércio Portekiz kralları yaklaşık iki yüzyıldır.

Terreiro do Paço’dan Lizbon’un eski mahallesinin tamamını görebilirsiniz; São Jorge Kalesi, 1147’de inşa edilen Lizbon Katedrali, Alfama, Mouraria ve Graça gibi tarihi bölgeler ve Santa Engrácia Kilisesi 19. yüzyılda Amália Rodrigues, João de Deus ve Eusebio gibi Portekiz rakamlarının gömüldüğü Ulusal Pantheon’a dönüştürülmüştür.

Neler dahil?
  • seçtiğiniz 1 içecek – bira, kahve, meyve suyu veya su
  • Tarihi ve büyüleyici bir teknede 45 dakikalık şehir gezisi
  • Yerel rehber
Hariç olanlar
  • Çekiciye / çekiciden ulaşım
  • Teşekkürler (isteğe bağlı)

Yorum bırakın